Paradigmskifte

Hallå där ni som av någon konstig anledning läser min blogg. Det kommer att ske en liten förändring. Tidigare låg fokuset på att beskriva känslor och ångest samt kunna göra satir på mig själv i framkant. Nu kommer det hamna i bakgrunden. Huvudfokuset kommer att vara att använda min blogg som ett klotterplank för att träna upp mitt författande. Målet är att till slut, med hjälp av den här bloggen, kunna skriva en egen skönlitterär roman. Självklart präglas mitt "författande" av de teman jag tidigare berört gällande ångest, existentialism och humor men utgångspunkten är aningen förskjuten till själva utvecklandet av författeriet. Jag tar mer än gärna emot respons på det jag skriver - kritisk som berömmande. Hoppas ni finner intresse av bloggen trots förändringen. Kram!
Smedberg
2014-10-15 @ 09:45:14
URL: http://snyskhymmer.blogg.se

Du har uppenbarligen en fallenhet för själva skrivandet och den grammatiska biten men var själv inne på samma spår för X-antal år sedan.
Där jag använde min blogg för att träna upp allt man kan tänkas som hjälpmedel i författandesyfte, det gav tyvärr ingen skörd, då det gäller att rätt personer med en insyn i författandeskap och det är inte det lättaste. Tyvärr ger en "lekmans" åsikter inte mer än det du antagligen redan vet själv.
Jag skulle rekommendera att skicka ett mejl till, t. Ex. Bonnier eller något annat förlag, de var till stor hjälp men pointers och "do nots" när jag var i farten!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ingafilter.blogg.se

Jag är så jävla trött på att människor målar upp sig själva i färgglada nyanser utåt medan dom inåt sett är färgblinda. Vi lever i en drömvärld. Vi tror att alla andra omkring oss är så lyckliga och lever så speciella och häftiga liv. Det stämmer inte. Vi döljer vardagen. Vi lägger filter på filter över vardagstristessen tills den ser spännande ut. Det är fullkomligt sjukt. På den här bloggen vill jag visa mina vanliga vardag. Det är en liten protest på dagens ytliga hybris. Förhoppningsvis kan människor känna sig lugna av att läsa min blogg eftersom de inte behöver känna sig ensamma med att ha en färgstum vardag och inte heller har några som helst krav att vara speciella eller fullkomliga. Detta kan förhoppningsvis utgöra en fristad för människor som blir utmattade av social hysteri.

RSS 2.0