Inte är det slut-tjackat!

Bara för att jag inte blogghorar längre så betyder det inte att jag är frisk. Jag har börjat bli självgod. När jag ser min statistik med mina ynka 35 unika besökare blir jag ledsen och förbannad. Det är inte rätt, tänker jag. Min blogg förtjänar mer - minst 250 om dagen. Minst! 
Jag går in i ett halvparalyserat läge där jag liksom lunkar fram i huset från rum till rum och muttrar bittert över hur synd det är om mig. 

Jag tänker om bara alla jävla idioter som tycker om min blogg skulle dela det så skulle biffen vara kirrad och klar så att säga. Sedan kommer jag på mig själv och småskrattar. Vad fan säger jag. Jag skuldbelägger mina läsare. Offerrollen har slukat mig fullständigt. Den kränkta vita mannen i mig glöder. 

När jag inser hur jag tänker pustar jag ut och försöker få lite avstånd till den här jävla bloggen. Det slår mig att jag är beroende. Bloggen är mitt tjack. 

Jag funderar över hur jag ska göra. Ska jag radera bloggen? Jag vet inte. Till slut bestämmer jag mig för att tjack inte är så dumt ändå, i rätt doser. Så bloggjäveln är kvar mina kära läsare! Puss och kram på er. Ha en förgylld torsdagseftermiddag med många inspirerande omkullkastande intryck!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ingafilter.blogg.se

Jag är så jävla trött på att människor målar upp sig själva i färgglada nyanser utåt medan dom inåt sett är färgblinda. Vi lever i en drömvärld. Vi tror att alla andra omkring oss är så lyckliga och lever så speciella och häftiga liv. Det stämmer inte. Vi döljer vardagen. Vi lägger filter på filter över vardagstristessen tills den ser spännande ut. Det är fullkomligt sjukt. På den här bloggen vill jag visa mina vanliga vardag. Det är en liten protest på dagens ytliga hybris. Förhoppningsvis kan människor känna sig lugna av att läsa min blogg eftersom de inte behöver känna sig ensamma med att ha en färgstum vardag och inte heller har några som helst krav att vara speciella eller fullkomliga. Detta kan förhoppningsvis utgöra en fristad för människor som blir utmattade av social hysteri.

RSS 2.0