Har ni känt er ensamma?

Att känna sig ensam kan upplevas oerhört plågsamt. Jag tror att alla kan relatera till känslan av att vara ensam. Det är en jobbig upplevelse. Man känner att det inte finns en enda människa i ens liv som ser och förstår en. Det är skrämmande. Ingen människa, tror jag, vill känna sig ensam. Vi är en flockvarelse och är beroende av varandras närhet, fysisk som psykisk. 
      Jag undrar, har ni känt/känner er ensamma? Hur har ni mått då? Och vad tror ni har orsakat ensamheten samt hjälpt er ur den senare? Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

ingafilter.blogg.se

Jag är så jävla trött på att människor målar upp sig själva i färgglada nyanser utåt medan dom inåt sett är färgblinda. Vi lever i en drömvärld. Vi tror att alla andra omkring oss är så lyckliga och lever så speciella och häftiga liv. Det stämmer inte. Vi döljer vardagen. Vi lägger filter på filter över vardagstristessen tills den ser spännande ut. Det är fullkomligt sjukt. På den här bloggen vill jag visa mina vanliga vardag. Det är en liten protest på dagens ytliga hybris. Förhoppningsvis kan människor känna sig lugna av att läsa min blogg eftersom de inte behöver känna sig ensamma med att ha en färgstum vardag och inte heller har några som helst krav att vara speciella eller fullkomliga. Detta kan förhoppningsvis utgöra en fristad för människor som blir utmattade av social hysteri.

RSS 2.0