Vårlycka

Vilket härligt väder det är idag. Solen ligger på och temperaturen ligger en bra bit över nollan. Fåglarna sjunger i kör när man stiger ut på balkongen, det känns nästan som om sången är tillägnad en själv och att fåglarna började kvittra i samma ögonblick som man steg ut men jag vet att så inte är fallet. En härlig känsla dock. 
 
Vintern är nu döende och jag blickar endast framåt mot det som komma skall - en helt annan värld målad i de allra vackraste färgerna som finns. Våren. Min kärlek. Mitt jag. Gud vad jag längtar. 
 
 

ingafilter.blogg.se

Jag är så jävla trött på att människor målar upp sig själva i färgglada nyanser utåt medan dom inåt sett är färgblinda. Vi lever i en drömvärld. Vi tror att alla andra omkring oss är så lyckliga och lever så speciella och häftiga liv. Det stämmer inte. Vi döljer vardagen. Vi lägger filter på filter över vardagstristessen tills den ser spännande ut. Det är fullkomligt sjukt. På den här bloggen vill jag visa mina vanliga vardag. Det är en liten protest på dagens ytliga hybris. Förhoppningsvis kan människor känna sig lugna av att läsa min blogg eftersom de inte behöver känna sig ensamma med att ha en färgstum vardag och inte heller har några som helst krav att vara speciella eller fullkomliga. Detta kan förhoppningsvis utgöra en fristad för människor som blir utmattade av social hysteri.

RSS 2.0